Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Nov 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Nikola Vranjković sa novim bendom u beogradskom Klubu Gun

nikola vranjkovic

Predstojeći koncerti najavljuju novu fazu karijere i stvaralaštva Nikole Vranjkovića koja će biti predstavljena i beogradskoj publici.

U četvrtak, 26. decembra, Nikola Vranjković, čovek koji je umnogome obeležio delovanje benda Block Out i ostavio dubok pečat na našoj R’n’R sceni, nastupiće u Klubu Gun sa novom ekipom vrsnih muzičara i predstaviti beogradskoj publici sadašnju fazu svog umetničkog stvaralaštva.

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal) nastupiće Vladan Bozilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara ,klevijature,vokal).

Na koncertu u Klubu Gun, repertoar benda biće sačinjen od 15 pesama Nikole Vranjkovića iz Block Out perioda (Protiv Sebe,Raskorak, Zadrži svoj Dah,Bunar Želja (nova verzija), 1000 i kusur Godina,Težak Slučaj Pakla itd), zatim pesme sa albuma Zaovdeilizaponeti (Sretenje, Gusari, Kradljivci Mladosti….) i nekoliko najnovijih. Da li će to biti neki novi ili već prepoznatljiv zvuk, ostaje nam tek da čujemo.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 700 dinara je u kafe klubu Šikarica, Skadarska 22.

Početak koncerta najavljujemo za 22 časa.

2001. godine, Nikola Vranjković je izdao prvi solo album i prvu knjigu pesama pod nazivom Zaovdeilizaponeti koja sadrži sve pesme koje je napisao za Block Out ali i mnoge druge. Zaovdeilizaponeti doneo je smireniji, akustičarski zvuk.
Za sredinu decembra Nikola Vranjković najavljuje izdanje nove knjige Bremeplov koju će pratiti maksi singl sa dve nove pesme ovog autora. Ispod tvoga oka naziv je prvog singla na kojem je klavir je odsvirala Danica Borisavljević, naša pijanistkinja koja već dugo živi i radi u Americi, a fretless bass Predrag Milanović. Video rad Pogled sa prozora snimio je Mladen Miljuš.
Vranjković je najavio i još jedan spot za pesmu Nagrada za Strah koju mnogi već znaju kao demo snimak. Takođe će se uskoro pojaviti i video snimak uživo pod nazivom Underground Sound Factory Session No1, kako bi se poštovaoci njegovog rada upoznali sa novonastalom situacijom.

Ispod tvog oka, singl koji će biti objavljen uz izdanje nove knjige Bremeplov

Bunar želja ne postoji (tekst i muzika, Nikola Vranjković), hit sa četvrtog studijskog albuma Block Out, Ako imaš s kim i gde iz 2004. godine, dobio je novu verziju koju izvodi Nikola Vranjković sa svojim novim bendom.
Rad Nikole Vranjkovića možete pratiti na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk strani.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne