Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 02 Jul 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

NEŽNI DALIBOR U KST-U (subota, 7. jul)

Subota, 7. jul, 23.00

Ulaz: 200 dinara

Miljenici beogradske publike, grupa Nežni Dalibor, uz podršku sastava Thank You Baudelaire, nastupiće u letnjoj bašti Kluba Sstudenata tehnike u subotu 7. jula sa početkom u 23:00.

Nežni Dalibor svakim novim nastupom osvajaju sve širu publiku, što su dokazali i na nedavno održanom solističkom koncertu u Domu omladine Beograda.

Posle svirke na jednoj od najpopularnijih letnjih scena, posetioci KST-a će biti u pilici da prisustvuju žurci koju će prirediti provereni Kišobran DJ tim. Kišobran predstavlja energičan ples, iskren osmeh, dobro raspoloženje, vedre boje, zanimljive vizuelizacije, kvalitetan zvuk i otvoren um!

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne