Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Sep 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Nakon godinu dana Rebel Star se vraća na scenu sa novim pesmama i koncertima u Beogradu i Bečeju

Nakon skoro godinu dana pauze Rebel Star se vraća na scenu sa dve nove pesme i najavljuje koncerte 10. oktobra u Bečeju, u Pozorišnom Klubu i 11. oktobra u Klubu Doma omladine Beograda.
U Bečeju Rebel Star priprema nešto intimniju klupsku svirku, dok posetioce DOB-a očekuje veći koncert sa specijalnim gostima, novim pesmama, obradama i tonom proverenog materijala!
Ulaznice za beogradski koncert po ceni od 400 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i blagajni Doma omladine Beograda. Nepostredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Link za event u Beogradu https://www.facebook.com/events/769694949764749/

Nove pesme, Ti i ja i Sutra nastale su u kućnom studiju lidera benda, Milana Glavaškog, Big Pink, i kako kaže: Na svetloj straini smo Ti i ja, na tamnoj – pesma Sutra.

Možete ih preslušati i besplatno preuzeti na soundcloud stranici benda:
https://soundcloud.com/rebel-star/sets/ti-i-ja-sutra

************************************************************************************

rebeli2015

Veliki i često mistični Nil Jang u antologijskoj pesmi Trasher ima stih I was watchin’ my mama’s T.V./
It was that great Grand Canyon rescue episode. Decenijama kasnije eksperti, laici i fanovi analiziraju šta je pesnik hteo da kaže: da li je zaista pevao samo o tome kako je gledao na (maminom) televizoru neku akciju u Velikom Kanjonu ili je to bila metafora za bekstvo od Krozbija, Stilsa i Neša i njihove saradnje, koja je pretila da Jang upotpuno ubije kreativnost. Ili je mislio na nešto skroz drugačije?

Milan Glavaški nije Neil Young. Niko nije. Ali, pesme koje Milan pravi sa svojim internacionalnim rokenrol bendom Rebel Star imaju taj jedinstveni kvalitet da mogu da se tumače na različite načine i da mogu da odolevaju vremenu i modi. Imaju i još jedan, izutetno bitan kvalitet: svako u njima na kraju dobije to po šta je došao: utehu, nadu, radost, zadovoljstvo, savet…

rebeli poster

Poslednji put Rebel Star nastupio je u Novom Sadu u novembru 2013. godine. U oktobru prošle godine objavili su singl Draga. Poslednji, treći, studijski album Rebel Star u svet je krenuo još u oktobru 2012. godine. Koliko se samo stvari promenilo u i oko nas za sve to vreme…Pozivamo poštovaoce benda da ne propuste koncert i sami procene kako to Rebeli zvuče danas.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne