Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 29 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

NAJAKTUELNIJI EVROPSKI HC/PUNK BEND DEVIL IN ME U GUN CLUBU (5. novembar, 21h)

O-RUK Promotions nam ovoga puta dovodi u goste trenutno najaktuelniji evropski hardcore bend Devil In Me.

Legende portugalske scene će nastupiti u ponedeljak 5. novembra u Gun Clubu, sa početkom u 21h.

Oformljen 2006. godine od strane poznatih portugalskih bendova, Devil In Me je od samog starta nastupao sa velikim svetskim bendovima i na brojnim festivalima. Izdali su tri studijska albuma: “Born To Lose”, “Brothers In Arms” i “The End”, a za poslednji, aktuelni, je i snimljen spot za istoimenu pesmu.

Kao domaća podrška, nastupiće bendovi: Tibia, The Bridge i End Of The Hunt.

Tibia je bend koji je već dobro poznat beogradskoj publici. Oni će ovom prilikom podsetiti na svoj poslednji EP All The Right Words.

The Bridge je post-hardcorepunk bend koji je okupio članove poznatih domaćih bendova: Hitman, Deadrise, Member Of Da Family, Jain itd.

End Of The Hunt je trenutno jedan od najperspektivnijih deathcore bendova, kako na domaćoj, tako i regionalnoj sceni.

Ulaznice će moći da se kupe po ceni od 350 dinara pred početak događaja, na ulazu u klub.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne