Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Oct 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Marky Ramone’s Blitzkrieg koncertom u Mikser House-u obeležava 40 godina panka

Nijedan sistem, nikakve ideologije niti trendovi nisu uticali na pank.
Pank je i danas, u 2016. godini – PANK! Izraz. Stav. Kulturni pokret. Snažan kao i davne 1976. kada je rođen.

Rodonačelnici panka i jedan od najvećih bendova svih vremena svakako je grupa Ramones. Bend uz koji su stasavale mnoge generacije širom sveta ostavio je neizbrisiv trag na planetarnu kulturu.

2016. godina se širom planete obeležava kao godina panka, pa će i Beograd feštom koja se priprema u Mikser House-u 8. decembra obeležiti ovaj značajan jubilej.

web_fb_plakat

Četiri decenije panka Beograd će proslaviti koncertom Marky-ja Ramone-a i njegovog Blitzkrieg-a!

Dobitnik Grammy nagrade za životno delo i jedini živi član Ramones-a, Marky Ramone, povodom 40 godina od izlaska kultne ploče “Ramones”, Beograd će podsetiti na himne mnogih generacija – “I wanna be sedated”, “Pet Semetary”, “Blitzkrieg Bop”, “Sheena is a punkrocker”, “Rock n roll highschool”… Na pesme koje sada već spadaju u klasike svetske muzike i na snagu koju i danas nose, Marky Ramone će nas podsetiti UŽIVO – 8. decembra u Mikser House-u.

Prvih 200 ulaznica po promotivnoj ceni od 1.290 dinara dostupno je od srede, 26. oktobra, u Mikser House-u i na blagajnama Gigs Tixa. Redovna cena iznosi 1.590 dinara, dok će na ulazu u Mikser House, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 2.000 dinara.

Takođe, u pretprodaji je i ograničeni kontigent od 100 ulaznica za VIP galeriju po ceni od 2.000 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne