Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske

Elektropionir priprema bogat program za kraj 2018.
OD RAMBA AMADEUSA, NEŽNOG DALIBORA, PREKO AUTOPARKA, GRUPE ARTAN LILI, OBOJENOG PROGRAMA…
Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske

Klub Elektropionir je pripremio žestoku završnicu 2018. godine, a ni početak 2019. neće biti ništa koncertno ,,blaži”.

NEŽNI DALIBOR, 7. DECEMBAR
Nežni Dalibor obeležava 10. rođendan debi albuma ,,Sredstva i veštine” (Odličan hrčak, 2008)
Te 2007. godine beše kako ,,Jutro će promeniti sve”.
I jeste!
Na čuvenoj kompilaciji, koja je prezentovala Novu srpsku scenu, koja se tada rađala u hodnicima BIGZ-a, našla se i pesma ,,Značajan događaj” Nežnog Dalibora.

To i jeste bio značajan događaj za njih, jer je svega godinu dana kasnije usledio njihov debi album ,,Sredstva i veštine”. I, evo, već 10 godina služe se istim sredstvima i bruse veštine. Svoj zvuk su i tada zasnivali na svemu što smatraju vitalnim u R’n’R-u: od psihodelije 60-ih godina do savremenih uticaja. Čine to i danas. Sa mnogo više veština, iskustva i pređenih kilometara.

VIRVEL, 14. DECEMBAR
Zašto ćete 2018. godinu pamtiti po predstojećem nastupu Virvela? Zašto je 2018. važna godina za bend i zašto će 2019. biti još važnija? Šta je obeležilo godinu koja polako ostaje za nama a šta se sprema za sledeću? Ko će biti gosti na koncertu? Zašto Virvel tradicionalno svira u decembru?
Svi odgovori Vas čekaju u mraku Elektropionira samo 14. decembra!
Virvel postoji od 2001. godine, dosad je snimio dva albuma (Virvel, 2001. i Sa dna, 2006.), odnosno dva singla (Brzi svemir / Ian Fleming, 2005. Poslednji svedok/ Neobicna banda 2016.) i EP Sibir, 2010. a čine ga Tijana Drobac (glas i bas), Dejan Drobac (gitara), Zoran Stojičić (gitara), Dušan Mančić Golmajer (bubanj) i Vladimir Ljubinković (klavijature). Bend sprema novi dugosvirajući album koji će ovom prilikom predstaviti publici.

OBOJENI PROGRAM, 21. DECEMBAR
Obojeni Program decembar sada već tradicionalno štiklira u Beogradu.
Autentična rokenrol vožnjica u najautentičnijem prestoničkom rokenrol klubu.
Tu ,,autentičnost” Obojenog programa nije lako definisati… Ni ne treba, jer i sami kažu da ,,svaka definicija gubitak je slobode”…
Zato: 21. decembar, pravac Elektropionir i ,,pusti neka mašta uživa u tome”.

RAMBO AMADEUS 25. i 26.1 DECEMBAR
Rambo dugo nije svirao u Beogradu u klubu, te je ovo je prilika da sa svojim sekstetom predstavi nagomilani repertoar.
Rambo Amadeus sviramo dva dana da bi mogao da odsviramo što više različitih komada.

ARTAN LILI, 2. i 3. JANUAR 2019.
I prošlu godinu su započeli u Cetinjskoj. Tražila se karta više. Zato će novu 2019. da započnu na istom mestu. Duplim spektaklom!

AUTOPARK, 4. JANUAR 2019.
Svaki njihov nastup je ekskluzivan. Jer su im nastupi vrlo retki. I biće ovo retka prilika da se u klupskom ambijentu podsetimo svih njihovih dosadašnjih hitova, emocije koju sa sobom nose, ali i nekih novih stvari koje vredno pripremaju za live izvođenje.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne