Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Jan 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Lost Paris Tapes oživljavaju duh 60-tih u Elektropioniru

Dragi prijatelji, budimo tu da se podsetimo na onu nesvakidašnju energiju i da oživimo duh 60-ih, duh koji krasi legendarnu postavu “the DOORS-a” i njihovog Jimm-a Morrisona.
Ljubitelji ove atraktivne četvorke imaće priliku da se ,posle godinu i po dana, uvere u kreativnost i originalnost muziciranja koje krase ekipu “Lost Paris Tapes”, i ujedno da uživaju u pravoj psihodeliji dvadesetog veka.
Posle dosta nastupa po zemlji i inostranstvu, prilika je pala u pravi čas!
Očekuje Vas dva sata kvalitetnog programa!
——————————————————————————-
Ulaznice možete nabaviti na ulazu u klub po ceni od 250 RSD.
——————————————————————————-
Vrata kluba se otvaraju od 21h, događaj počinje na vreme u 22h!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne