Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Jun 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,LETO U DOMU” – ROKENROL U VRŠCU

Koncertna agencija Odličan hrčak i Dom omladine Vršac predstavljaju ,,Leto u Domu“!

Zahvaljujući bogatom koncertnom programu, Vršac će tokom juna, jula i avgusta postati centar najvažnijih rokenrol zbivanja.

Hrchak-Vrsac

Letnja bašta Doma omladine u Vršcu otvara se 15. juna 2013. godine uz koncert kultnog Obojenog programa i grupe Nežni Dalibor.

Nedelju dana kasnije, u subotu 22. juna 2013. godine u bašti vršačkog Doma omladine nastupiće Kanda Kodža i Nebojša, grupa Kartel i Marko Aleksandar Gajić.

Disciplin A Kitschme održaće koncert 6. jula, Darkwood Dub 20. jula, a Bjesovi uz podršku sve popularnijih Sharks Snakes and Planes 17. avgusta.

Ulaznice za sve koncerte koji će se odigrati u okviru manifestacije ,,Leto u Domu“ mogu da se kupe na blagajni Doma omladine u Vršcu (Ulica Dvorska 28). Preptrodajna cena za sve koncerte iznosi 300 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne