Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Jan 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

KONCERTNA PROSLAVA MARČELOVOG ROĐENDANA sa Filterima i Iskazom

Subota 21. januar, 22.30
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji
Već tradicionalno, Marko Šelić Marčelo svoj rođendan dočekuje u društvu Filtera, Iskaza i najvernije publike.
Rođendanski koncert je zakazan za subotu 21. januar i beogradski Gun Club u Miloša Pocerca 10. Sudeći prema prošlogodišnjoj slavljeničkoj žurci organizovanoj na istom mestu, vernu publiku najaktivnijeg repera sa naših prostora očekuje više od dva sata svirke i sjajna žurka koja će trajati do duboko u noć – do 04.00.
Ulaznice za prvi Marčelov koncert u 2012. godini biće u prodaji već od utorka 10. decembra u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara.
Broj ulaznica je ograničen na 250.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne