Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Dec 2007, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kojot promoviše solo album

kojotU klubu Šipražje 29. decembra će nastupiti beogradski reggae/dub autor i trombonista Hornsman Coyote. Iza ovog imena stoji Nemanja Kojić Kojot – ključna ličnost beogradske hc/crossover scene, najpozantiji kao vođa benda Eyesburn.

Pod imenom Hornsman Coyote, ove godine je u Londonu snimio solo albuma ‘Coyote Meets Terrortone Sound Production’ koji je objavila izdavačka kuća SKC a koji će svi posetioci imati priliku da kupe po promotivnoj ceni na koncertu u Šiprazju.

Album je producirao Jarry Lionsom (Twinkle Brothers, J. Shaka, Fasimbas, Terrortone SS), a u evropskim okvirima je utvrdio Coyoteovu reputaciju kao “najznačajnijeg reggae umetnika na Balkanu“.

Publika će u Šipražju imati prilike da čuje upravo pesme sa ovog izdanja. Coyote je nedavno imao uspešne nastupe u Poljskoj, a do sada je sarađivao sa brojnim reggae muzičarima (najviše sa britanske scene). Reputaciju je stekao još 90-ih, svirajući u Del Arno Bendu, a reggae uticaji mogu se prepoznati kako u matičnom bendu Eyesburn, tako i u projektima poput Burning Sounds. Ljubitelji svih žanrova reggae muzike moći će na ovom koncertu da čuju vrsnu reggae improvizaciju muzičara priznatog u širim okvirima.

Koncert počinje u 20 h, a cena karte je 300 dinara.

Web linkovi:
www.odlicanhrcak.com
www.myspace.com/siprazje
http://www.myspace.com/hornsmancoyoteeyesburn

Subota, 29.decembar
Tačno u 20h
Šiprazje

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne