Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Jun 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

KKN – KONCERT NA LAĐI

Petak 15. jun, 22.00

Pravo sa Jelen top 10 turneje u okviru koje su kao hedlajneri održali spektakularne nastupe širom zemlje, Kanda Kodža i Nebojša se vraćaju u Beograd! Ponovo će obradovati svoju publiku nastupom na beogradskom splavu Lađa u petak 15. juna u 22 časa i prestoničkoj publici predstaviti novog basistu – Ognjena Beadera.

KKN su aktuelnim albumom ,,Manifest” (Odličan hrčak, Exit Label, 2011) prikazali sasvim novu kreativnu snagu kojom su osvojili nove fanove i fascinirali one stare, najvernije.

,,Postoji nešto u muzici ove grupe što odiše neobično direktnom vezom sa sinestezijom fasada, ulica, krovova i svetala glavnog grada.” (Marko Artuković, Yellow Cab, 2011)… Zato je svaki beogradski koncert KKN-a sasvim novo iskustvo!

Kao gosti, na koncertu na Lađi u petak 15. juna, nastupiće sastav Inopartners.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700 dinara mogu da se kupe u Felix Shopu i na splavu Lađa.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne