Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Apr 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

KEROZIN – NOVO POGONSKO GORIVO GRUPE LUDAK U RAZVOJU

LUR: promo foto

Sa prvim danima maja na regionalnom muzičkom poslužavniku pojaviće se i četvrti album grupe Ludak u razvoju ,,Veruj voli“ (Odličan Hrčak 2023), koji ovaj kragujevački sastav najavljuje singlom i spotom za pesmu ,,Kerozin“.

LUR karakterišu energični rifovi, brz ritam i melodija, ali i eksplozivni nastupi uživo. Od toga ne odustaju ni sa novim izdanjem. Po izlasku albuma ,,Veruj voli” planiraju da svu svoju energiju nesebično podele sa publikom širom regiona, jer imaju dovoljno pogonskog goriva za nove izazove koji su pred njima.

,,S obzirom na trenutnu situaciju sa rokenrolom, kako globalno, tako i kod nas, sama realizacija od pravljenja do snimanja, preko miksa i masteringa marerijala je bila pravi izazov – gotovo nemoguća misija! Ali uspeli smo, i zbog toga smo vrlo ponosni! Za nas je ovaj album kao neka dobra knjiga, koja ne dosađuje tako lako. Jedva čekamo da ljudi čuju naš novi materijal, i daju svoj sud“, kaže pred izlazak novog albuma Miloš Stefanović, pevač LURa.

Bend LUR (Ludak u razvoju) je kragujevački pank rok sastav osnovan 1998. godine. Aktuelnu postavu čine: Miloš Stefanović (vokal, gitara), Boris Lepojević (bas gitara), Vladimir Lazarević (bubnjevi), Igor Despotović (gitara) i Zoran Lazarević ( gitara ). Iza sebe imaju 3 studijska albuma: “Both Ways“, ,,Hteo to ili ne“ i „Mediokreten“.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne