Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Sep 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kanda Kodža i Nebojša nas vode na Jamajku

Pre nego što nas odvedu na spektakularno koncertno putovanje u Baštu Kluba studenata tehnike u petak, 29. septembra, Kanda Kodža i Nebojša nas vode na ,,Jamajku”!

Već uveliko pripremaju novi studijski album najavljen singlom ,,Prekidi ponovo“, a sada su odlučili da predstave još jednu novu pesmu.

,,Jamajka je drugi najavni singl albuma čiji je izlazak planiran za iduću godinu. Kao i Prekidi ponovo, snimljena je u vrbaškom studiju Šamarčina, uz veliku pomoć domaćina studija, Roberta Telčera, uz neka sitna dosnimavanja u Beogradu. Jamajka je i prva studijska koprodukcija sa Vladom Burićem, našim toncem i producentom ovogodišnjeg koncertnog izdanja benda”, kazao je Nenad Pejović, gitarista KKN-a, i otkrio je ko je zaslužan za dinamičan video spot koji prati novi singl: ,,Kao i više puta do sada, na kraj ulice se sa nama uputio Lazar Sakan koji je okupio raspoloženu video ekipu koja nas je pratila u različitim situacijama, a pesmu ćemo izvesti premijerno u beogradskom KST-u u petak, 29.septembra.”

Pored velikog beogradskog koncerta koji pripremaju za petak, a koji će održati u prostoru kojem se uvek rado vraćaju, Kanda Kodža i Nebojša uskoro kreću na regionalnu turneju u okviru koje će posetiti i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu i Novi Sad.

Ulaznice za koncert u Bašti KST-a još uvek su dostupne po ceni od 600 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u, dok će na ulazu, na veče koncerta, koštati 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne