Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 13 Nov 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

“Kako to misliš: mi?” novi spot Obojenog programa

obojeni spot 1

Obojeni Program ima novi spot za numeru “Kako to misliš: mi?” Spot je režirao i snimio Jovan Milinov Toba, sa kojim bend sarađuje dugi niz godina. Radi se o petom singlu sa jos uvek aktuelnog albuma istoimenog naziva.

Kao i prethodni video spotovi za pesme “Da li smo naučili živeti u kapsuli”, ,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” i “Svaka definicija gubitak je slobode”, “Problem ne postoji“ i novi spot će svoju premijeru doživeti na Facebook strani benda, www.facebook.com/ObojeniProgram u četvrtak, 14. novembra 2013. godine u 21:00.

Branislav Babić Kebra će izložiti svoje crteže u Galeriji “New Moment” u Beogradu od 10. 12. 2013. pa do kraja godine…
Obojeni Program će u decembru nastaviti sa koncertnim aktivnostima i to nastupima 21. decembra 2013. u Novom Sadu i 27-mog i 28-mog decembra u Beogradu.

obojeni spot

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne