Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 17 Oct 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

JESENJA KONCERTNA SEZONA BJESOVA POČINJE U BEOGRADU I NOVOM SADU

BJESOVI su u februaru ove godine u Gun Clubu napravili potpuni spektakl. Od tada su u prilici bili da ih vide fanovi širom Srbije o okviru Jelen top 10 turneje. Posle kraćeg odmora, Bjesovi se vraćaju na scenu, a seriju jesenjih koncerata započinju u Beogradu i u Novom Sadu, budući da pripremaju novi album, publika će biti u prilici da čuje i neke od novih pesama Bjesova.

,,Nedavno smo boravili u Mostaru u studiju ,,Pavarotti” gde smo započeli snimnje novog albuma. Novo izdanje čine obrade –Bjesovi kroz priče drugih ljudi. U potrazi smo za još nekoliko pesama kako bismo album i kompletirali“, rekao je Zoran Marinković – Marinko o aktuelnom angažmanu Bjesova, a bend beogradskim i novosadskim fanovima poručuje da ih čekaju pravi koncertni spektakli.

Eksplozivno, iskreno, oštro su samo neke od reči kojima se opisuju nastupi ovog kutlnog sastava iz Gornjeg Milanovca. Poštovaoci Bjesova isto tako znaju da se od Zorana Marinkovića – Marinka i njegove ekipe mogu da očekuju samo…neočekivano!

Očekujemo, dakle, neočekivano u beogradskom Gun Clubu u subotu 10. novembra, odnosno u Novom Sadu, u klubu The Quarter 9. novembra.

Ulaznice će biti u prodaji od 1. novambra, i to

–      za beogradski koncert u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara, odnosno 800 dinara na dan koncerta,

–   za novosadski koncert posredstvom GigsTix prodajnog servisa po ceni od 500 dinara, odnosno 600 dinara na dan koncerta.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne