Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

I Bjesovi i Let 3 i Kanda Kodža i Nebojša u Subbeernom Centru

Praznici su u u Cetinjsku već stigli!

Umesto novogodišnjih lampica u podzemlju centralnog beogradskog art’n’music district-a, u SubBeernom centru, zasijaće prvo LET 3 28. decembra, zajedno sa MAiKOM, koja će dati poseban glanc ovoj večeri.

Podsećamo vas da su ulaznice dostupne u pretprodaji po ceni od 800 dinara putem Eventim prodajne mreže i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, od 16:30 do 00:00), a da će na ulazu koštati 1.000 dinara.

LET 3 foto: promo

A onda će na samo njima svojstven način srećnu Novu godinu Beograđanima u subotu, 29. decembra poželeti BJESOVI!

,,Zima, zima
pakla ima
Od Bjesova
pozdrav svima
Srećna Nova godina!”
poručili su Bjesovi.

A da će biti pakleno dobro, to je već opšte poznato, jer Bjesovi su jedni jedini. I rado se vraćaju u SubBeerni centar 29. decembra.

Ulaznice po ceni od 600 dinara, još uvek su dostupne u kafeu Šikarica, redovna cena je 800 dinara.

Bjesovi foto: promo

A 1. januara se u SubBeernom centru neguje tradicija. KANDA KODŽA I NEBOJŠA će prvog dana januara nastupiti baš u SubBeernom centru, jer su i ovu godinu započeli u Cetinjskoj. A bila je to super žurka. I bila je ovo jedna dobra godina – i za SubBeerni Centar ui za KKN. Sva pozitivna energija sabraće se u SubBeernom.

KKN ovoga puta dovodi i goste – ambiciozni sastav SICKSOUL.

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su u Šikarici, na veče koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1.200 dinara

KKN foto: promo
Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne