Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 29 May 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BEOGRADSKO FINALE JELEN TOP 10 TURNEJE

Veliki ovogodišnji muzički festival „Belgrade Calling“ dobija i finalno, četvrto veče! Pored prve tri festivalske večeri 27, 28. i 29. juna, u subotu 30. će u finalu Jelen Top 10 turneje na Ušću nastupiti neki od najvećih domaćih bendova. Svim kupcima ulaznica za bilo koji od prva tri festivalska dana, prilikom ulaska na festival biće besplatno uručene dodatne ulaznice i za četvrti dan. Spisak domaćih bendova koji će nastupiti na velikoj bini pred hiljadama fanova biće objavljen početkom juna.

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg iskustva, ekipa popularne televizijske emisije Jelen Top 10 se iz studija vratila na točkove, okupila neke od najboljih ovdašnjih bendova i krenula u pohod na 10 gradova Srbije, a i šire! Neke lokacije na prošlogodišnjoj turneji bile su premale za najveći putujući rokenrol spektakl! Zato su prostori za ovogodišnji Jelen Top 10 muzički pohod birani pažljivije – za još širu publiku! Druga sezona JT 10 turneje se odigrava u urbanim utvrđenjima i sportskim halama, a podrazumeva i nova pravila – koncerti u gradovima Srbije su besplatni! Gradovi na mapi ovogodišnjeg Jelen Top 10 karavana su Šabac, Sremska Mitrovica, Vranje, Požega, Sombor, Banja Luka, Novi Sad, Niš, Obrenovac i Bor. Zbog velikog interesovanja publike, veliko finale turneje ove godine biće na beogradskom Ušću, na do sada najvećoj bini i koncertnom prostoru koje pamti neke od najvećih i najboljih muzičkih događaja u regionu.

Pored ovdašnjih bendova koji će se pridružiti nekim od najvećih muzičkih zvezda, među vodećim imenima na impresivnoj listi izvođača „Belgrade Calling“ festivala nalaze se trenutno najpopularnija svetska pevačica Jessie J, legendarni Ozzy Osbourne i majstori gitare Slash iZakk Wylde, te jedan od najvećih bendova u protekle tri decenije Faith No More! Program dodatno atraktivnim čine Public Image Ltd, hip hop velikani Public Enemy, glamurozni rokeri The Darkness, apsolutni hitmejker Example i kultni elektronski duo Orbital. Nove pesme u Beogradu predstaviće i The Cult predvođeni harizmatičnim Ianom Astburijem, te gotska metal atrakcija Paradise Lostblack i trash metalciSatyricon i Sanatorium, te povratnici iz doba grandž zvuka Ugly Kid Joe. Čast da festival otvori imaće koncertno najaktivnija beogradska grupa S.A.R.S. a poziv na sledeće izdanje festivala sa kolosalne bine na Ušću 29. juna iza ponoći uputiće famozni The Sisters Of Mercy, uz koje ćemo glasno pevati: I Want More…

Ulaznice za Belgrade Calling, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, te širom sveta putem sajtova www.tickets.rswww.eventim.rs i www.gigstix.com. U zemljama regiona Jugoistočne Evrope se beleži veliko interesovanje, a ulaznice se u regionu prodaju u ekspoziturama Eventima i drugih partnerskih mreža. U prodaji su jednodnevne ulaznice po cenama od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne po ceni od 5.990 dinara i trodnevne od 7.990 dinara. Više informacija o festivalu može se pronaći na sajtu www.belgradecalling.com.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne