Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 May 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Elektropionir u Beograd dovodi KAWASAKI 3P 10. maja i kultni slovenački bend BORGHESIA 11. maja

Kawasaki foto: PROMO

KAWASAKI 3P je prošle godine proslavio 25. rođendan! U Beogradu nisu… Zato će 10. maja proslava da bude još luđa.
10. maja u Elektropioniru očekuje nas Kawasaki 3p verzija 25+1.

Njihovi gosti biće mladi bend Keni Nije Mrtav

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na dan koncerta, na ulazu u klub koštaće 800 dinara

Kawasaki 3p osnovan je 1993. u Zagrebu, široj javnosti postaju poznati 2003. godine svojim provokativnim nastupom na Dori sa pesmom “Antonija”. Te godine objavljuju i svoj debitantski studijski album “Kawasaki 3p”, koji je nagrađen Porinom za najbolji album alternativne muzike, a sastav je dobio i nagradu Crni Mačak za ,,nadu godine”.

S nekim promenama postave, 2009. godine objavljuju drugi studijski album ,,Idu Bugari”, koji je nekoliko nedelja bio najprodavaniji album u Hrvatskoj! I za taj album su dobili nagradu ,,Porin”, ali i 7 Zlatnih Koogli (od 7 nominacija) i nagradu ,,Davorin” za najbolji rock album.

Pored silnih festivala koje su odsvirali, najviše vredi izdvojiti četiri rasprodata solo koncerta u Tvornici kulture i koncert u Dvorištu Jedinstvo kod Močvare koji je takođe bio rasprodat, a više od 1000 ljudi ih je gledalo preko ograde sa nasipa reke Save. O

U sedlo se vraćaju 2015. godine spot/singleom ,,3 Problema” koji najavljuje novi album “Goli Zbog Pasa”, a koji je već u prvoj sedmici zaseo na prvo mesto najprodavanijih i pobrao je euforične kritike kao nikad do sad, u kojima svi recenzenti napominju da je to do sada najbolji album u karijeri Kawasaki 3P.

Kawasaki 3p trenutno radi na materijalima za svoj 4. studijski album.

Momci koji stižu u Elektropionir su:

Tomislav Vukelić “Tomfa” – vokal
Davor Viduka – gitara
Toni Babarović “Babke” – gitara
Mario Borščak – bas-gitara
Marko Balenović – bubnjevi
Igor Pavlica – truba
Stipe B. Mađor – truba
Luka Dominik – truba

Foto: Jože Suhadolnik

Kultna slovenačka BORGHESIA uveličaće vikend u Cetinjskoj koncertom u Elektropioniru 11. maja.

Ulaznice koštaju 1.200 dinara u pretprodaji, u kafeu Šikarica, Skadarska 22, odnosno 1.500 dinara na veče koncerta na ulazu u klub.

“Protiv kapitulacije umjetnosti, radoznalosti, jednakosti, solidarnosti, zadirkivanja, različitosti, iznenađenja, suosjećaja, neprilagođenosti, spontanosti, civilnog društva, utopije, dvojbe, snova, slobode, strasti, empatije, buntovništva i kritičke misli…” (Borghesia)

Jasan vam je aktuelni mood grupe Borghesia, pionira elektronske muzike i video umetnosti na našim prostorima!

U Beograd stižu sa novim studijskim albumom ,,Proti kapitulaciji”, ali neće izostati ni dark – rock biseri zahvaljujući kojima je ovaj slovenački bend postao deo muzičke lektire.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne