Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Feb 2024, i nalazi se u kategoriji Vesti.

DODATNI KONCERT JARBOLA NA OSMOM KONTAKTU!

25 godišnjica albuma ,,Dobrodošli” i 23. i 24.03.2024. u Dorćol Platzu
Zbog ogromnog interesovanja za koncert Jarbola u okviru Kontakt konferencije, showcase-a i festivala, kao poklon svim gostima naše najvažnije muzičke konferencije i svim Beograđanima koji bend na samostalnom koncertu nisu bili u prilici da vide punih osam godina, Jarboli, Kontakt i promoterska kuća Odličan Hrčak će prirediti još jedan punokrvni koncert ovog kultnog beogradskog benda 24.03.2024. na istom mestu – u Dorćol Platzu.
Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, JARBOLI su neizbežni. Povod njihove nove koncertne priče je 25 godina albuma ,,Dobrodošli”. Velike muzičke priče zahtevaju velike proslave. Zato Jarboli nastupaju i 23. i 24. marta 2024. u okviru osmog Kontakta. Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima, u Anti Shopu i na tickets.rs.
—————————
Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 24. marta u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak.
#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.
Kontakt dolazi prirodno.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne