Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Jul 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Blues rock propoved Đorđa Miljenovića na Beer Gardenu

Nije se Beer Garden nijednom toliko naježio kao tog 6. jula kada je skoro 2.000 ljudi u glas, kao jedan, sa Đorđem Miljenovićem pevalo ‘Nisam dobro’. A svima je bilo dobro. Najblaže rečeno.

Poput priviđenja, odeven u belo, sa belim naočarima za sunce, pred publiku Beer Gardena izašao je Đorđe Miljenović. I ispričao je priču: o ljubavi, o besu, o duši… o životu… o iskrenom unutrašnjem životu koji živi svako od nas, ali niko ne ume tako verno ga ga pretoči u stihove. I težina i lepota života u Miljenovićevom svetu postaje poezija.

ĐORĐE MILJENOVIĆ NA BEER GARDENU U BEOGRADU (FOTO: ANASTASIJA ASJA ZEC)

U pratnji furioznog benda sa kojim već godinama izvodi numere sa albuma ,,Amovi” i ,,Sam pao, sam se ubio” Miljenović je održao jedan od najenergičnijih nastupa do sada. Da li zbog brojne publike, koja je horski sa njim pratila blues-rock propoved, što je možda i jedini izraz kojim se verno opisuje nastup Đorđevog benda, ili zbog činjenice da smo ga konačno videli izvan zadimljenih klupskih prostorija. Ono što je sigurno jeste da magija kojoj smo prisustvovali na Beer Gardenu neće moći da se ponovi.

ĐORĐE MILJENOVIĆ NA BEER GARDENU U BEOGRADU (FOTO: ANASTASIJA ASJA ZEC)

U brzih i spektrom najrazličitijih emocija obojenih 65 minuta Miljenović je uspeo sve prisutne da provoza kroz svoj svet. A vožnjica je bila takva, da bi bilo šteta ne ponoviti je u skorije vreme.

no images were found

Izvor: Ravno Do Dna

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne