Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Dec 2011, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

BLOCK OUT @ GUN CLUB

Petak 30. decembar i ponedeljak 2. januar
Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji
Nakon izuzetno uspešnog koncerta nedavno održanog u Gun Clubu, beogradski sastav Block out održaće 30. decembra svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert, ponovo u Miloša Pocerca 10.

Na zahtev mnogobrojne publike bend će u istom prostoru nastupiti i 2. januara 2012. godine. Koncerti će se razlikovati po repertoaru što znači da koncert 2. januara nikako neće biti i reprizni. Ujedno, biće to deseti nastup Block Outa u Beogradu u poslednjih deset meseci.

Nastupima u Gun Clubu Block Out završavaju koncertno izuzetno aktivnu 2011. godinu.

Svi zainteresovani do svojih ulaznica mogu da dođu u kafeu Šikarica (Skadarska 22), na blagajni Doma omladine, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne