Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Nov 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BJESOVI u Gun Club-u: trosatni ritual, pa ko živ – ko mrtav! (6. novembar, 22h)

U petak, 6. novembra, BJESOVI će nastupiti u Gun Clubu i u intimnoj atmosferi možda i najrokerskijeg kluba u gradu, održati koncert posebno za ovu priliku nazvan ,,Ko živ, ko mrtav!”.

,,To je zapravo skraćen naziv šoua koji pripremamo – ,,Trosatni ritual Bjesova u Gun Clubu, pa ko živ, ko mrtav” je puno ime predstojećegh koncerta”, kazao je Zoran Marinković – Marinko pred nastup u Miloša Pocerca 10, otkrivajući tom rečenicom i šta Bjesovi pripremaju.

Bjesovi_web plakat

Posle osam albuma i četvrt veka postojanja, Bjesovi će 6. novembra u Gun Clubu izvesti trosatni repertoar koji će se sastojati od većine do sada snimljenih pesama.

Bjesovi su do sada više puta nastupali u Gun Clubu, a ko je ranije posećivao njihove koncerte, odlično zna da od ovog benda iz Gornjeg Milanovca možemo da očekujemo sve, samo ne očekivano! Ako i ima onih koji do sada nisu gledali Bjesove uživo, petak u Gun Clubu je prilika da se uvere u sve specifičnosti ovog benda, kroz presek njihove dosadašnje karijere.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Bjesovi_fotograf Aleksandar Zec

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne