Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Apr 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BESPLATAN MTV DOWNLOAD NOVOG ALBUMA GRUPE HYPNOTIZED ,,NEMA NAZAD”

,,Nema nazad“, album rok obrada kafanskih klasika koji je grupa Hypnotized objavila za izdavačku kuću Odličan hrčak, zahvaljujući regionalnom MTV-ju dostupan je i za besplatan download počev od 24. aprila 2013. godine.

Članovi Hypnotized-a poručuju da je inspiracija za snimanje obrada legendarnih kafanskih pesama došla iz činjenice da dobra, kvalitetna muzika ne poznaje granice i da obožavaju Tozovca, Tomu Zdravkovića i ostale velikane prave narodne muzike.

Album-Cover--Front_150dpi

„Ovo je prvi ovakav album ikada snimljen, na kome se desetak prelepih pesama koje svi naručujemo po kafanama odsviralo u potpuno novom ruhu, u rok aranžmanima, pod producentskom palicom velikana alternativnog roka – Nikole Vranjkovića iz Blockout-a.“poručuje  Hystery.

Nedavnim izvođenjem pesme ,,Neću, neću dijamante” u emisiji ,,Veče sa Ivanom Ivanovićem” bend Hypnotized je zaista ,,probudio” sve koji su se u tom momentu našli ispred malih ekrana TV Prva. Šokantna interpretacija Hystery-a uz melodične refrene Rocko-a pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama i internet portalima.

„Uvek mi je bilo smešno kad slušam svađe između narodnjaka i rokera. Ne delim muziku na zabavnu i narodnu, nego na dobru i lošu. Jako sam srećan što se pesme sa albuma “Nema nazad” toliko sviđaju publici.“ – objašnjava Rock-o, pevač i frontmen benda Hypnotized.

Prvi spot sa albuma „Nema nazad“, obrada pesme ,,Vranjanka” premijerno je prikazan pred Novu godinu na regionalnom MTV-ju, a za režiju se pobrinuo poznati filmski režiser Stevan Filipović koji je sa bendom sarađivao i na spotovima sa njihovog debi albuma ,,Big Natural“ objavljenog 2010. godine.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne