Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Oct 2013, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Berza ploča u Klubu Gun

BF-Keepin-it-Local-Record-Store-Day-Set-for-Saturday-Rtheatre-4-11-11

U nedelju, 27. oktobra, nakon duže pauze, u beogradskom Klubu Gun ponovo će biti otvorena Berza ploča.

Na uglu ulica Miloša Pocerca i Sarajevske, svake nedelje, od 14 do 16 časova klub će biti pretvoren u prostor na kojem će pored izlagača i prodavaca, svi posetioci moći da uživaju u svojevrsnom muzičkom vremeplovu.

Vinili doživljavaju renesansu, a kompakt diskovi nisu zaboravljeni, stoga će, kao i do sada, ovakav vid izlaganja i prodaje zapisa kolektivne muzičke svesti biti mesto koje će okupljati pre svega ljubitelje i poštovaoce muzike, a potom i one koji će berzu posetiti kako bi kupili neki od omiljenih albuma ili retkih izdanja stripova, knjiga, bedževa, plakata ili majica.

U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, posetioci će imati prilike da provedu nekoliko prijatnih sati u razgledanju, okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.

Za sve posetioce ulaz na berzu će biti besplatan!

Svi koji žele da obezbede mesto na improvizanim štandovima mogu poslati email sa zahtevom na gunclubbg@gmail.com.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne