Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Aug 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

11. IZDANJE ŠABAČKOG LETNJEG FESTIVALA OD 7. DO 11. AVGUSTA

Jedan od najvećih regionalnih festivala, Šabački letnji festival, ove godine održava se po jedanaesti put u i to od 7. do 11. avgusta na starom, dobro poznatom mestu svih Šapčana i publike iz okruženja koja iz godine u godinu u sve većem broju posećuje festival – u šabačkoj Tvrđavi.

8059_10151100827827419_1070291815_n

Od osnivanja 2003. godine, ŠLF je organizovao preko 200 koncerata najpoznatijih, kao i aktuelnih mladih bendova sa prostora čitave bivše SFRJ. Uz njih, svoje nastupe imali su i mladi neafirmisani bendovi iz čitave zemlje.

Novosadski Ritam Nereda i Obojeni program, beogradski Električni orgazam, Plejboj i Rambo Amadeus, zagrebački Jinx i Edo Maajka, Stereo MCs DJ set iz Londona, Straight Mickey And The Boyz, Bvana iz Lagune, Hype i Bambi Molesters zadovoljiće ukuse i onih najprobirljivijih, a kao šlag na festivalskoj torti naći će se nastupi Gorana Bareta sa Majkama i čuvenih Goblina.

U duhu tradicije, ulaz na ŠLF, kao i kamp, biće besplatni!

Untitled

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne