Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 17 Nov 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

​,,​Korak dalje​”​ za Stuttgart Online

U najnovijem singl​u ,,Korak dalje”, za koji je snimljen i spot, beogradski dvojac Stuttgart Online je ostvario saradnju sa Zoranom Kostićem Canetom iz legendarnih Partibrejkersa, Borisom Mladenovićem Bomlom, frontmenom grupe Jarboli, i talentovanim saksofonistom Daliborom Popovićem Mikšom. Pesma je snimljena u Studiju P3, producent je Ivan Petrović, a video je režirao Bojan Slačala uz svesrdnu pomoć Staše Tomića i Romane Slačal​e.

Stuttgart Online_1

,,​Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ovim izuzetnim umetnicima. Drago nam je da smo izvojevali novu kulturnu pobedu za rokenrol u našem gradu” – izjavili su članovi benda Marko Barišić i Bojan Slačala, pred koncert koji ​će Stuttgart Online sa svojim gostima održ​at​iu beogradskom Gun ​C​lub-u​,​ u petak 20. novembra.

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih
​je ​progla​sio​ najboljim debitantima 2007. godine.

Prvi album, ​,,​Radost svakom domaćinstvu” i drugi ​,,​Prava stvar” snim​ili su​ u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regi​onu​, a njihovi singlovi su više puta osvajali 1. mesta relevantnih domaćih ​top lista.

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove​, kako ih nazivaju,​ za treći studijski album ​,,​Štutgart na vezi” u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene, a do sada su realizovana ​četiri, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Objavljene singlove zajedno sa prethodna 2 albuma možete preslušati ili skinuti za minimalnu novčanu naknadu sa sajta stuttgartonline.bandcamp.com

Stuttgart Online

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne