Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Jan 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,VRANJANKA” GRUPE HYPNOTIZED DOSTUPNA ZA BESPLATAN DOWNLOAD

Pred izlazak albuma ,,Nema nazad” koju će grupa Hypnotized uskoro objaviti, bend je svim svojim poštovaocima ponudio besplatan download hit singla ,,Vranjanka” kojim su i najavili svoje drugo izdanje.

Singl je dostupan na sledećem linku www.mtv.rs/downloads/mtv-download-hypnotized-vranjanka

Na albumu ,,Nema nazad” Hypnotized su obradili kafanske klasike koji su dobili sasvim novo ruho. U produkciji Nikole Vranjkovića bend je obradio najveće hitove prave narodne muzike koje će se na dugoočekivanom izdanju ovog beogradskog benda naći u originalnim aranžmanima.

,,Vranjanka” najavljuj izdanje, a osim što su ga fanovima ponudili za besplatan download, Hypnotized su za ,,Vranjanku” snimili i spot. Režiju potpisuje filmski reditelj Stevan Filipović, koji je sa bendom sarađivao i na spotovima sa debi albuma ,,Big Natural” (Odličan hrčak, 2010).

Hypnotized je od nastanka benda koncertno aktivan, kako u zemlji, tako i u regionu. Nastupali su na najvažnijim muzičkim festivalima kao što su Exit, Supernatural, Beer Fest, a 2011. i 2012. godine su bili među hedlajnerima Jelen top 10 turneje.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne