Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Subota 28. april, 22.30 OBOJENI PROGRAM @ GUN CLUB

Koncertna promocija novog albuma čuvenog Obojenog programa!!!

Najveći hitovi i nove pesme sa upravo objavljenog izdanja ,,Kako to misliš: mi” u Gun Clubu u subotu 28. aprila.
,,Učesnici smo ovogodišnje Jelen top 10 turneje, u okviru koje imamo 5 ili 6 koncerta u narednih mesec, dva. Prvi nastup imamo 15. aprila u Sremskoj Mitrovici. Imamo zakazan i promotivni koncert u Beogradu u Gun Clubu. To je neki početak naše ovogodišnje koncertne aktivnosti…izjavio je Kebra za Exitfest.org odmah po objavljivanju albuma.

Dakle, beogradska promocija je u Gun Clubu 28. aprila – full koncert uz mnoštvo iznenađenja koja Obojeni program priređuje na svakom svom nastupu.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne