Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Jan 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Sastav Straight Mickey and the Boyz spotom za pesmu ,,Crv” najavljuje debi album

Posle videospota za pesmu ,,Pill” i ,,Live @ Digimedia” video sešna koji ih je plasirao u regionalni etar, grupa Straight Mickey and the Boyz objavila je spot za dugoočekivani singl ,,Crv”.

SMATB screenshot Crv

Bend koji već godinama važi za ,,rokenrol cunami”, eksplozivna trojka koja se i bez zvaničnog izdanja etablirala kao jedan od najboljih l​ajv bendova na Balkanu, Straight Mickey and the Boyz singlom ,,Crv” najavljuju debi izdanje koje će objaviti digitalno, ali i na vinilu​.

Punokrvni sirovi rokenrol koji se čuje u pesmi ,,Crv” i vidi u svakom kadru novog spota grupe Straight Mickey and the Boyz, u tri minute sumira energiju koju ovaj bend nosi, a koju publika tek na nastupima uživo može da oseti u punoj snazi:

​,,Ovu i ostale pesme koje će se naći na albumu snima​li smo u Rijeci, kod Mateja Zeca. Trudili smo se da energiju sviranja uživo prenesemo na snimak, sa što manje intervencija u postprodukciji. ,,Crv” ​se kao prvi singl izdvojio vrlo jednostavno: prvi je na ploči i otvara celu priču”, kazao je Straight Mickey.
​​
Album prvenac grupe Straight Mickey and the Boyz biće objavljen pod etiketom Odličnog hrčka u narednih mesec dana, a vinil se očekuje na proleće kada će bend krenuti i na promotivnu koncertnu turneju po regionu.

,,Crv” je dostupan za preslušavanje na Deezeru.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne