Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Regionalna autorska muzika na festivalu Poezika

Ove godine, na festivalu koji promoviše „umetnost pevanog stihaˮ, učestvuju Stray Dogg Duo (Beograd, Srbija), Damir Imamović (Sarajevo, BiH), Nevjerni Tomo (Zagreb, Hrvatska) i bend Goribor (Bor, Srbija). Osim koncertnih nastupa, u sklopu festivala će biti održane kreativno-edukativne radionice, filmske projekcije i književne promocije.

Organizatori pozivaju kantautore iz regiona da se prijave na konkurs za posebne aktere festivala, koji je otvoren do 1. maja.

473856598535a3cd393234227039007_orig

Pravo da učestvuju imaju autori koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta. Dva najbolja kantautora/ke, na osnovu konkursa, imaće čast da budu gosti festivala i svojim nastupom otvore obe programske večeri. Na taj način će predstaviti svoju umetnost novosadskoj publici, a ujedno će imati priliku da se upoznaju sa izvođačima, kantautorima i bendovima iz regiona.

Festival se realizuje uz podršku Grada Novog Sada, Ministarstva kulture i informisanja i Kreativnog centra Vigvam.

Sve o festivalu i konkursu može se saznati na službenoj stranici festivala www.poezika.com

Izvor: B92

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne