Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Dec 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Pred Novu godinu grupa VIZELJ nas vodi u ,,Pustinju”

Strast i nihilizam svojstveni samo ranoj mladosti… prerastaju u nešto neispitano

U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: ,,Nabrijano, besno, električno” i da ,,pokazuju kako se praši dobar rock and roll”.
Starije kolege (Nikola Vranjković) opisuju ih kao bend koji ,,ima nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra”.

Perspektivni beogradski trojac, grupa Vizelj, nakon albuma ,,Naj Bolji” (Odličan Hrčak, 2017), plasirala je novu pesmu i novi spot! Pred Novu godinu, Vizelji nas vode u ,,Pustinju”.

,,Bilo nam je frka da snimimo ovu pesmu. Baš frka… Nismo znali da li ćemo uspeti da je isteramo kako treba, ali sada smo sigurni da je to najbolja pesma koju smo do sad snimili! Staša je fenomenalno uradila spot, izlomili smo se oko snimanja, ali vredelo je! Jako smo ponosni”, iskreni su momci iz grupe Vizelj.

Rediteljka spota, Staša Bukumirović, priznaje da ju je bend izuzetno inspirisao: ,,Rad na ,,Pustinji” za mene predstavlja jedan od čestih ličnih pokušaja izleta u doba adolescencije, koje mi je strašno drago i teško ga se odričem. Ali izleti su samo izleti, većina naivnosti rane mladosti je izgubljena, a ostatke srećemo tamo gde im se preterano ne nadamo. Slika ovog videa su tinejdžerska zabava i dosada, kompleksni i prebitni u svoj svojoj jednostavnosti, strast i nihilizam svojstveni samo ranoj mladosti koja prerasta u nešto neispitano. Svi odnosi, u ovome, proizvoljni su i granični. Kako god to sve nekom (možda preozbiljno) zvučalo, sama pesma je zabavna i seksi, i veoma teško se izbija iz glave; savršeno duga vožnja kolima kroz koje god predele da poželite.”
Staša dodaje i da je tokom snimanja ovog spota ,,želela da umre” nekoliko puta, ali i sama priznaje da je vredelo!

I vredi, ne samo preispitati se kroz novi spot Vizelja, već i pratiti njihov rad, jer jedinstvena energija koju nose, jedinstvena je samo njima.

Pratite Vizelj:
Facebook: www.facebook.com/Vizelj
Instagram: @vizelj

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne