Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Feb 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

POPEČITELJI – BESPLATAN DOWNLOAD ALBUMA ,,SIJALICA” I PREMIJERA NOVOG SPOTA

,,Sijalica” – novi album Popečitelja biće dostupan za besplatan download od 22.februara u 20:00!
,,Sijalica” donosi upečatljiv spoj tvrdokornih ritam i bas deonica i odvrnute klin gitare na 12 numera od kojih su se ,,Loše društvo” i ,,Novo društvo” već pojavile na regionalnim sajtovima u formi singla, a na ovaj album ulaze osvežene remasteringom. Bend će novim albumom iznenaditi publiku koja ih prati još od 1999. godine, i to u smislu vokala koji će moći da se čuje na ,,Sijalici”.
Popecitelji Sijalica omot
Muzika je snimljena, miksovana i masterizovana u studiju ,,Trafika” u Kragujevcu, skromnoj ali dragocenoj bazi benda, što je i dalo priliku Popečiteljima da celokupnom snimateljskom i produkcijskom radu na albumu posvete više vremena – stvaralački proces je trajao od jeseni 2011. do avgusta 2012. godine.
Na novom sajtu Popečitelja možete preuzeti i bonus remiks hit singla ,,Novo društvo”. Saša Furunović aka CD Ministar, gitarista benda, potpisuje ovaj remiks kao i celokupan produkcijski, snimateljski i postprodukcijski rad na albumu, a tradicionalno je zaslužan i za dizajn omota.
Popečitelji su svim poštovaocima svog rada omogućili da novo izdanje besplatno preuzmu na sajtu popecitelji.com. Pesme će za besplatan download biti dostupne punih mesec dana – od 22. februara do 22. marta!
Nakon spotova za numere ,,Novo društvo” i ,,Loše društvo” kojima su Popečitelji predstavili singl i najavili rad na novom albumu, snimljen je i video spot za naslovnu numeru. Svoju premijeru spot za pesmu ,,Sijalica” doživeće upravo na sajtu Popečitelja 22.02. u 20:00, odmah po puštanju albuma za besplatan download.

Spot je sniman u novembru 2012. godine u produkciji Nenada Veličkovića u ,,Bastardproduction” studiju u Zemunu, a prema ideji članova benda i režisera Mateje Ristića.
Popecitelji 1 2012
Album ,,Sijalica“ može da se nabavi i u CD formatu (izdavačOdličan hrčak) u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača odlicanhrcak.com/naruci
Spisak pesama sa albuma ,,Sijalica”:
1. Interfon intro
2. Hladan tuš
3. Aha
4. Loše društvo
5. Zlatna sredina
6. U grad
7. Sijalica
8. Novo društvo
9. Kombajn intro
10. Kombajn
11. Uđite!
12. Bljeskovi

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne