Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Sep 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

POČINJE PROVETRAVANJE!

Počinje

PROVETRAVANJE!

Trajno osvežavanje kulturnog prostora

IMG_0445

Čovek bez hrane može da izdrži dva do tri meseca. Bez vode dva do tri dana. Ali bez vazduha svega tri do pet minuta. Otprilike toliko traje jedna pesma. Zato PROVETRAVANJE mora biti redovno! PROVETRAVANJE je trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak kojom se osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima. U saradnji sa lokalnim zajednicama, PROVETRAVANJE će otklanjati posledice nedostatka svežeg vazduha kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Počinjemo sa Nišom koji PROVETRAVAMO u Banovini 14. septembra nastupima sastava Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i Plastic Sunday.(Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara u Vintage shopu, Music House-u i u Energy music shopu).

Posle Niša PROVETRAVAMO i Kragujevac 21. septembra iz bašte Doma omladine uz nastupe Darkwood Dub-a, Obojenog programa i grupe Ti. (Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kragujevačkog Doma omladine po ceni od 700 dinara).

I to je tek početak. Zajedno sa svim ljudima dobre volje PROVETRAVAĆEMO kulturni prostor u svakom gradu, u celom regionu!

provetravanje final

 

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne