Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

ELEKTRIČNI ORGAZAM @ GUN CLUB Petak 13. april, 22.30

Električni orgazam u Gun Clubu u petak 13. aprila!

Klupska svirka za najvernije fanove!

Dallas Records je upravo objavio de luxe verziju albuma ,,To što vidiš to i jeste” Električnog orgazma. Na bonus disku se našao i novi singl, do sada neobjavljena pesma ,,Sedam dana (je nekad dovoljno )”.

Izlazak live DVD izdanja očekuje se na jesen, a do tada, na dvostrukom izdanju koje će do koncerta već uveliko biti objavljeno, sve poštovaoce stvaralaštva kultnog ElOrga očekuju nove verzije pesama sa pomenutog albuma, ali i snimci sa skorašnjih nastupa.

Ulaznice za koncert Električnog orgazma u Gun Clubu mogu će da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po pretprodajnoj ceni od 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne