Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Obojeni program ima 4 nove pesme i 3 nova nastupa u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani

Nakon sjajnih nastupa na festivalima i klupskim scenama širom regiona OBOJENI PROGRAM se vratio u studio i snimio četiri nove pesme!

Moći će da ih čuju samo uživo i samo posetioci solističkih koncerata koje će Obojeni program održati u Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.

Foto: Jovan Milinov Toba

Ljubljana ih dočekuje 14. decembra kada će Obojeni program nastupiti u Gala Hali.

21. decembra sada već tradicionalno štikliraju Beograd i najautentičniji prestonički rokenrol klub Elektropionir, a 22. decembra nastupiće na ,,domaćem” terenu – u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma u organizaciji SKC Novi Sad.

Obojeni program će, kao i uvek, publiku odvesti u autentičnu rokenrol vožnjicu. Nije je lako definisati… ali nema ni potrebe, jer kako i sami kažu ,,svaka definicija gubitak je slobode”.

Ono što je jedino definitivno jeste da će pored sada već kultnog repertoara, posetioci predstojećih koncerata biti u prilici prvi i jedini da čuju nove pesme Obojenog programa.

Nakon sjajnih nastupa na festivalima i klupskim scenama širom regiona OBOJENI PROGRAM se vratio u studio i snimio četiri nove pesme!

Dve nove pesme moći će da se čuju samo uživo i samo posetioci solističkih koncerata koje će održati u Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.

***
Ulaznice za beogradski koncert 21. decembra u Elektropioniru dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, a na veče koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1.000 dinara.

Ulaznice za koncert u Hali 6 Novosadskog sajma dostupne su na GigsTix prodajnim mestima i u Mungos Shopu po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, a na vratima će koštati 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne