Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 13 Dec 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Nova pesma Disciplin A Kitschme uskoro na Deezeru

samo disciplina

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će nova pesma sastava Disciplin A Kitschme biti premijerno objavljena na Deezeru.

Uvek izoštrenog sluha za duh vremena, Disciplin A Kitschme se tako pridružuje autorima i izvođačima koji su prepoznali digitalni ‘streaming’ kao neizbežan korak za popularizaciju muzike i način da se dopre do slušalaca na nov, jednostavan i tehnološki napredan način.

Disciplin A Kitschme, jedna od najdugovečnijih grupa na ovim prostorima, ima novi hit pod imenom “Samo Disciplina”. Prepoznatljivom zvuku grupe u formaciji Koja – bas i vokal, Buca – bubanj i vokal i Manja – vokal, dodat je i novi instrument – usna harmonika, koju svira Igor Djeke, ujedno i novi član Discipline.

“Samo Disciplina” je pravi pokazatelj onoga što nas u budućnosti očekuje od nove postave Disciplin A Kitschme – težak bas funk koji upotpunjuje zvonki, režeći, na momente nostalgičan, zvuk distorzirane usne harmonike.

“Samo Disciplina” u digitalnom izdanju na etiketi Odličan hrčak, biće od 16. decembra dostupna za slušanje na Deezeru,

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne