Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Jan 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Laka predstavio spot za pesmu “Poželjenje”

Photo by Velija Hasabegović

Kao što smo već navikli, Laka i Lela nam jednom godišnje serviraju novi hit koji se ubrzo nađe na svim domaćim top listama i osvoji srca njihove verne publike. Ovoga puta u pitanju je singl ,,Poželjenje“. Pesma je snimljena u kantri-elektro stilu i govori o unutrašnjem proživljavanju želje za nekim, ljubavne čežnje koja obično ostane neizgovorena.

Autor teksta i muzike je Laka, aranžman potpisuju Dino Šukalo i Laka, a za miks je odgovoran Alan Omerović.

Produkciju spota za peesmu ,,Poželjenje“ potpisuje sarajevska agencija ,,Fabrika“. Spot je snimljen u prostorijama udruženja „Centar za zdravo starenje“, a štićenici Centra su uzeli učešće u snimanju videa. Glavne uloge u spotu ovoga puta nisu Laka i Lela, već njihovo poželjenje predstavljaju glumci natruščici – Muharem Vajzović i Snježana Avdić.

Pesma ,,Poželjenje” dostupna je i na Deezeru.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne