Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Dec 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

EYESBURN PREDSTAVILI SPOT ZA PESMU ”HOLD THIS WAY”

Sada već tradicionalnim nastupom 29. decembra grupa Eyesburn će u Domu omladine Beograda zaokružiti povratničku misiju benda koji iza sebe ima četiri singla i tek predstavljen novi spot za pesmu ,,Hold this way”, koja je do sada izvođena samo uživo. Studijska verzija pesme je upravo završena, a za spot je korišćen materijal sa koncerata koje su Kojot i ekipa održali tokom leta i rane jeseni.

eyesburn-11

Eyesburn privode kraju snimanje novog albuma radnog naziva “Boykot Call”. Na albumu će se naći već poznate pesme “Sudden Fall”, “Dance”, “My Friend” i “Hold this way” ali u novim, ponovno snimljenim verzijama.
Koncertni repertoar će biti presek dosadašnjeg rada benda, ali i predstvljanje beogradskoj publici novih magičnih muzičkih formula, kao i otvaranje novog poglavlja u radu benda.
Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne