Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Oct 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Banana Rave & Lollobrigida u SKC-u

lollobrigidaZagrebački ženski electro-pop sastav Lollobrigida, nastupa u Beogradu, i to 10. oktobra u beogradskom Studentskom kulturnom centru. Isto veče publiku će zabavljati i beograski DJ tim Banana Rave, ekipa koja je odgovorna za trenutno najatraktivnije i najaktuelnije klupsko veče u glavnom gradu. Žurka počinje u 23h! Ulaznice se nalaze u prodaji na blagajni studentskog kulturnog centra, Doma Omladine i svim Eventim prodajnim mestima i to po ceni od 400 dinara.

Banana Rave ekipa jednom mesečno predstavlja novi electro zvuk nazvan “nu rave” koji već dve godine trese klubove širom sveta! Lollobrigida u Beograd dolaze u sklopu promocije novog studijskog albuma koji su predstavile publici Exit i Sziget festivala a nedavno su nastupali i na prvom zagrebačkom Green Festu zajedno sa Kaiser Chiefs i Edom Majkom.

http://www.myspace.com/vislollobrigida

http://www.lollobrigida-girls.com/
http://www.myspace.com/bananarejv

http://www.odlicanhrcak.com

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne